Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varma försommar hälsningar från en ”perfekt” i en helt ”rätt” position som bondmora.. ..;)


Per ”perfekta”

Per; ”*Perfekta från en bonnamarknad i ”rätt” position!?*
Ja men håll med om att ordet kittlar i försommaren.

Per ”perfekt” hon som eller han som likt i något av halkigt under tassarna som fäktar på nu med vår såddens diverse i jordblandningar när kornen och ”förgrodda”potatisar ska ner i specialränderna för människor men även för kossornas och övrigt kreaturens väl kan en tro, och väl för tur att en kan stå upprätt och ordna i landet ännu.

..*Utkast: i tal om ”perfekt” som sagt vem är perfekt*?

Perfekta” jantan” i sådd som av sådd ner som i skörd sina korn som börder övrigt potatis och dylikt. Inget offer men väl en som, totalt ur emellanåt dränerats, på sitt vatten som så välbehövligt särskilt nu sitt vår tonande framskridande giv akt till grödorna av fräscha vattnet, insuget. Wow-känsla i förnöjelse när hon fått tingen i sina rätta ordningar gjorda.

Kiosken… Kultiveras och Vältats; kiosken vändes som tur väl var rätt efter blåsten, lycka. Kanske blir det verklighet av försäljning på nytt i den utsökta friggeboden bara folk hittar dit.
Perfekt med kiosker och torgstånd som alltid har roat och rättats upp efter blåst som varit ”helt rätt”.

*Varma försommarHälsningar till mina fina läsare från läsarens egna synvinklar en från en fin torr försommardag här på poesirummet.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-22 11:23



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Ha haaa kul!
;)
2023-05-22

    Lena Söderkvist VIP
Så mycket positiv energi i denna dikt. Om jag hade kunnat skulle jag ha hjälpt dig med kiosken.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP