Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8705

 

 

I den bästa av

världar råder jämlikhet

fred och samförstånd

en utopi i dessa

tider men hoppet lever




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-22 14:03



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för hoppet.
2023-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP