Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsluten

ett knarrande ljud i ögonskuggan
ett svart med lösögonfransar
ettusen läppstiftsavtryck
formar forna minnen

ett minne så vagt
ett smygande trampande
på tår som än idag
är spända under saknadens vikt

ett mikrokosm av du
en längtan, klyv itu
ett viskande så intimt tyst
att sanningen måste förvrängas

en tapet med post-it-lappar
täckt med brevbärarpoesi
i den lamslagnes åkallan
kan det inte finnas vi

saknad och längtan
är två olika ting
klyv mig i mitten
eller låt mig förbli
oavsluten




Bunden vers av smörkäft
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-22 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smörkäft
smörkäft