Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ela

Have you ever seen a star?
It shines bright in the dark.

You have to lose to know.

That’s all I’m sayin.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Diana,VC
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-22 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm... intressant text, oväntade vändningar.. får tugga lite på den.. gillar dock starkt.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Diana,VC
Diana,VC