Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna foton


Ordens cirkelgång

 

Orden cirklar kring
nu och sedan
och efteråt
hönsen springer kacklande förbi
hammocken rör sig sakta

Kittet som håller oss samman
finns kvar

Trädens stammar formar
djur och ansikten
två kossor stanna vid stängslet
ser med snälla ögon
rakt in i mina

Bilderna i albumen
väcker minnen
jag kan inte bära din börda
bara finnas intill

Ögats lins
oförändrad

Synskärpan vänds inåt
när träden omsluter mig
i landskapet
där tilliten formades

Världen utanför
satt på paus
några dagar

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2023




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-22 21:10



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Av delarna vävs en helhet på ett helt naturligt sätt . Tycker mycket om hur orden kommer nära, nära vid läsningen .
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP