Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR ALLA BÖCKER OCH TEXTER PUBLICERAS SAMTIDIGT

De va länge sen vi hörde nåt från skrivarlya,
har ni lagt av ?

-Inte nä ! vi redigerar,sammanställer och
planerar en chockvåg av utgivning bok-
marknaden aldrig tidigare skådat där alla
böcker och texter komma att utgivas sam-
tidigt vilket förlaget pläga kalla "Vesuvius
samlade utbrott"

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2023-05-22 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP