Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Borde kanske lämnat plats för lite tid emellan…av Lottie Ålhed


För snabb

Förhastade beslut
ger ofta ett olyckligt slut




Övriga genrer (Aforism) av Kungskobran VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-23 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP