Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DETTA KAN INTE HÄNDA I SVERIGE

Den som inte är misstänkt och anklagad
för något brottsligt blir inte åtalad och
får ingen rättegång som därför inte blir
dömd i offentligt rättspraxis, men den
som förtalas och misstänkliggörs för-
lorar ändå till slut sitt demokratiska
värde,
utstuderat av en diplomatisk domstol
som i tysthet dömt ut någon för något
personen inte själv vet men som kommer
känna av straffet för något hon inte gjort
och hur länge hon överlever är det ingen
heller som vet utom dem som utgår ifrån
att hon själv skall göra slut på sitt oför-
tjänta lidande.





-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2023-05-24 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP