Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en månad

vänd till mig
brinnande för oss
ett varmt hjärta
som tar oss
bort
i förknippad ungdom
och i begrundande
sliter loss
och syr ihop
dröm blod för själen
ute snö är till himlen
en gåva för alltid för oss
påklädd för ny värme
att dina levande sköna
jag är en av oss
en som längtar
ut mot havet
till oss
som älskar havet
är jag
är jag vid liv
är jag ung är ja




Fri vers av Charles Abrams
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-23 21:14



Bookmark and Share


  SatansSon
mina klasskamrater på västerås konstskola tyckte att jag var en gammal gubbe då jag var 21.
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams