Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynligt stjärnfall

Stjärnorna som faller 

I den ljusa försommarnatten

Blir aldrig riktigt sedda

Ty det drunknar i ljuset

Som snart råder 

Dygnet runt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-25 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP