Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats på jorden

Jag försöker finna ut
var min plats på jorden är.
Ett sökande utan slut
som på min livsgnista tär.
Rotlös irrar jag omkring
bortkommen i denna sfär.
Förstår inte någonting.
Varför föddes jag just här?

Familjen jag hade förut
är ej en sådan som när.
Hjärtat blöder av de spjut
som det fått av någon kär.
Det vill reda ut allting
istället för att gå isär.
Utan någon helst koppling
undrar det vad det gör här?




Bunden vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-24 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP