Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härd efter en glöd

Denna snygga människa
solbränd och symmetrisk

(nej under ytan)

denna fina människa
omtänksam och generös

(undertill)

denna vackra människa
stål efter ett lavabad
härd efter en glöd
sprickorna i murstocken
halv och därför hel

Ja.
Hon.
Henne kan jag tro på.
Med henne är jag sann.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-05-24 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP