Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag lov?


Ja, för ett ”slopat tillstånd” innebär att man har tillstånd (?!).




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-24 22:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Just det. Det innebär att damer också får bjuda upp, fråga chans, etc.
2023-05-25

  Respons VIP
Paradoxalt men sant!
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP