Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som hatade sig själv

Den oälskade flickan som satt nere i källaren i mörkret och hatade sig själv hängivet och intensivt och alla åren som kom och gick tills hon exploderade i ett psykotiskt sammanbrott.
Hon var bortglömd för längesen så ingen brydde sig och Allsången var mycket mer angeläget och intressant och livet är så härligt.
Tyst på dig ungjävel och åk ned och skäms på akutpsyk. Vi har absolut inte gjort något fel.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-05-25 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP