Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommarvisa

Världen är
så stor så stor
du känner dig
så liten

men du är större
än du faktiskt tror
bara lite sliten

vinden blåser bort
en tår solen värmer
allting är ju som det ska
ta en dag i sänder





















Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-25 02:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vackert och hoppfullt!
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP