Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en undran

Vem var du
Så där egentligen
Vad tänkte du
Så där
Du vet
På riktigt
Hur kände du
Så där inuti
Vad ville du
Egentligen säga
När du aldrig menade
Det du
Sa




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-05-25 04:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spot on! Stor igenkänning på det.
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish