Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orolig och ordentlig man undrar





Jag har alltid haft lätt för att få,
ja du vet, ordning på grejerna,
men två dagar tillbaka har det skitit sig
( förlåt ordvalet ) och min kära hustru
har inte kunnat tillgodogöra sig...mig.

Vad ska jag göra ?

Dessutom läcker trädgårdsslangen
eller ja, där vid själva vattenlåset
och så har jag fått en slitskada på
ett par tre cm på ena vinterdäcket...
fast det behöver jag ju inte använda nu
direkt
men det håller mig vaken om nätterna
tanken att polisen skulle stanna mig
och fråga vad jag egentligen håller på med.

Alltså nästa vinter.


Hoppas få svar.

Bo.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-25 07:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tack för en så uttömmande och ingående läsning av stackars lille Bo´s ångest över att inte räcka till....
2023-05-30

    ej medlem längre
Väl fångat om Bos oro ifall hans kropp lever upp till förmodade yttre förväntningar, i kombination med en rädsla för att prata med någon om saken, för att be om hjälp och kanske också för att få klarhet. Mansrollen i brevformat. Jag känner med Bo! Vill leda honom till parterapi där han kan hitta en helt ny värld hemma hos sig själv.
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP