Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symtomen du MÅSTE hålla koll på




Plötslig viktminskning
kontra dito ökning.

Plötslig minskning av sexlusten
kontra totalt kåtslag.

Plötslig upplevelse av mening
kontra meningslöshetsupplevelsechock.

Sakteliga men återkommande kusliga upplevelser
av overklighet
kontra
100 % jävulstro.

Plötslig längdväxt med minst 3 cm per natt
kontra
längdförminskning med lika mycket.

Sakteliga smygande känslor av mord i sinnet
kontra
tanken på att du har total kontroll.

Det behöver inte vara nåt allvarligt
men kolla upp
för säkerhets skull.

Tel 1177 SJUKVÅRDSRÅDGIVNINGEN.

Fråga efter Kurt. Han är bäst.




Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-25 07:26



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja antingen eller...ett sökande efter lagom som ska vara passande!
2023-07-05

  Gunnar Hilén VIP
Jag glömde henne....förlåt ! Heja Märta !
2023-05-25

  Irene Backström
Märta jobbar också där, Är hon bortglömd idag....
Jättebra på katetrar! Bland Annat
2023-05-25

  Gunnar Hilén VIP
Du har bra känselspröt !
2023-05-25

  Koloristen
"Fråga efter Kurt. Han är bäst."

-Hade det på känn!
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP