Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen Sångtext i redigerad tappning. Från 1997


Drömmarnas vision

Drömmar i visioner bygga broar
**
När drömmarna är slut mitt timglas runnit ut då är förbi allt det jag önskade göra; Vad gjorde när jag kunde kan inte mer vända om när framme står vid evighetens port.

Refr: I drömmar om igen nytt i drömmar igen tappar aldrig aldrig drömmarnas vision. Vågar pröva det som gott och göra som man fått smakar och blir nöjd med sitt liv.

Stannar upp och tänker till är det som sker det jag vill vilket under idag att kunna leva; Fångar nuets nya ljus, finner nytt om mitt hus och kanske broar, bygga till för varandra.

*Blickar rymden perspektiv hämtar in skönt motiv mönsterbild för syftet inta nya kliv.*

Där i djupet tittar ner en möjlig strimma hoppet ser bubbelton som pulserar fram i drömmen. Tänder nya sköna ljus hoppets toner alla hus broar över lugna vatten som i brus.

Copyright Glitträ
1997
Något redigerad




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Glitträ VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-25 08:26



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Finstämt, du hittar alltid orden. Ämnet är tidlöst och personligt framfört.
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP