Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt på morgonen

Tystnaden 

Omfamnar gryningen

Dagens ljus får dig att vakna

Känna hur mycket livet har att ge

Dimmans gråa slöjor

Ligger över viken tätt 

Solen strålar tränger genom

Dimman försvinner sakta bort

Seglet höjs i topp på träbåten

 Nu ges tid och frihet

Styra segelbåten vidare på havet

Följa hjärtas röst 

Till nästa mål i livet

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-25 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP