Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra glad

Gör någon glad idag, sa jag.
Och tänkte sen, ta mig tusan, det ska jag!
Så jag gick och köpte mig en bukett rosor.
Och jag blev så glad!




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-25 13:30



Bookmark and Share


  Respons VIP
Själv är bästa dräng, skulle man kunna säga (skriva). Varför inte börja med sig själv i glädjegivandet?
2023-05-26

    Lena Söderkvist VIP
Det är belöningssystemet syfte - att med enkla medel trolla fram eufori. Vad är en kruka guld mot en bukett rosor när litet doft och skönhet är vad man behöver. Gillar!
2023-05-25

  Hjördis Krovotskij
Underbart!
2023-05-25

  Adventus VIP
En sann välgärning ??
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP