Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var en är


Arg Man

Gamal eller ung
Är mannen arg

Eller sprungen
Ur frustation

Då han visar
Sitt inre

En själslig impotens
Gör ingen glad




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-25 14:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Utsidan stämmer inte alltid överens med insidan...men visst kan man fundera...
2023-05-30

  Koloristen
Tankeväckande och god provokation!
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano