Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplysning

Mörkret är en maskin som maler världen till stoft
Vi har alla ett ljus som en kniv i våra hjärnor
Men vi skär inte ut det, vi låter det inte blöda
Vi låter det ruttna, vi låter det dö

Men om vi inte skär ut vårt ljus, vad är då meningen med livet?
Om vi inte låter det blöda i mörkret, vad är då värdet av att lida?
Om vi inte slåss mot maskinen, vad är då syftet med att tänka?
Om vi inte bryter oss loss från systemet, vad har då varandet för mening?

Världen behöver vårt ljus mer än någonsin
Fler människor faller, fler människor lider
Maskinen växer, systemet härskar
Kaoset sprider sig, faran lurar

Låt oss inte ge upp nu, låt oss inte ge efter
Låt oss skära ut vårt ljus, låt oss låta det brinna
Låt oss sprida vår frihet, låt oss låta det lysa som en explosion
Låt oss slåss mot maskinen, låt oss låta den krascha
Låt oss bryta oss loss från systemet, låt det falla med ett brak

Vi kan göra skillnad, vi kan göra världen ljusare
Vi har ett ljus i våra hjärnor, vi kan lysa upp världen




Fri vers (Fri form) av Adventus VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-25 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adventus
Adventus VIP