Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att känna sig fri


Dansa för livet

Dikt av Julia Engström.

Jag dansar vilt och galet.
Sopar bort det sista ångestkvalet.

Dansar bort all smärta.
Friheten fyller mitt hjärta.

Dansen frigör krafter jag inte trodde fanns.
Nu har inte mörkret en chans.

Jag dansar för brinnande livet.
För allt som är mig givet.

Åratal av bekymmer löses upp och försvinner i takt med musikens rytm och melodi.
Själen skakar av sig all melankoli.

I dansens hetta bryr jag mig inte alls om hur jag ser ut i andras ögon, jag bryr mig bara om hur det känns i min kropp.
Jag njuter och just nu finns det inget stopp.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-25 16:54



Bookmark and Share


  Irene Backström
Dansa är fantastiskt
Nått man mår bra av!
Fint rimmat!
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP