Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är en del av mig, du är hela mig


MIN FÖRSTA VÄN;)

Min son

Första, bästa vän

Min lysande ängel

Allt detta är du

Och mycket mycket mer

Min första lärare som 

lärde mig hur känns som mamma

Var du

Du var, och är

Första hoppljus som fick mig

Hur moderlighet känns för mig

Och nu är du min första ledare

Till känslan av inre lugn och ro

Stjärnan som först lyste i min mage

Är nu en sol som lyser hela mig

Om jag skulle omfatta dig med ett ord

Så finns det bara ett ord som kan beskriva allt dig

Visdom skulle säga allt dig

Du är en del av mig

Du är hela mig

Grattis till mig

jag är mamma

Till dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-05-26 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP