Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


"Där under aspen står min far"

 

Det känns nu hur sommaren
sprider sig med vinden
och hur våren
släpper taget i ett brak
jag står och tittar bort mot dammen
bredvid den stora aspen
där även min pappa en gång
gjorde samma sak 

ja jag går runt i byn
och känner alla dofter
en nostalgisk väg
där min pappa ofta gick
många minnen lever kvar
från dessa dagar
och alla våra minnen
är bland det vackraste vi fick 

så i kväll när solen åter
sänker sig i väster
då står jag kvar under aspen
med min gamle far
ja vi språkar livligt
om allt som händer där i världen
ja för så starkt i minnet
han ännu lever kvar

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-26 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP