Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat… I Hänrycknings tid…lånat uttryck! ”kronan på verket och pricken över it”


Brudkrona

Brudkronan som gjord i tänkbart lyster ting guld
hänryckningens skridandes verk
*Tid i guld*

*Grattis alla brudpar*.

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-26 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP