Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ TERAPISOFFAN 26 MAJ-23

Erfors inatt av en berusande frihetskänsla
som manade mig till att gå ut och dansa
naken i parken.

-Men, detta är ju verkligen en tilltalande
känsla,som få skulle våga ens tänka och
än mindre våga genomföra.

Så ni tror inte att det låter sjukt då ?

-Finns det något sjukt i en naturlig
frihetslängtan vore vi alla sjuka isåfall,
för om så vore är detta ett tecken på
att vi är på väg att bli naturliga.

Kan ni följa med mig nån natt och dansa
naken med mig i parken ?

-Nu ingår det ju inte i min terapeutiska
skyldighet att i praktiska ordalag genomföra
vissa terapeutiska teorier men i detta särfall
finns det en sådan genomgripande friskhet
av naturlig inlevelse att jag vore en idiot om
jag inte skulle kunna avvika ifrån min teo-
retiska fakultet och utveckla denna i prak-
tiken vilket skulle kunna bli till en danspeda-
gogisk frihetsrörelse med terapeutisk inverkan
och påverkan av naturliga skäl.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2023-05-26 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP