Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trasigt som en gammal lada på rågåkern med många hål i


Taket

 

Ingen sa nått mer

tyst som hos Wilhem Moberg

när han brottades med 

Din stund på jorden

 

Flera år hade vi suttit

med våra kaffekoppar vid

köksbordet  utschasade trötta

försökt sticka hål på varandras

elakheter

 

Till slut gick vi till sängs

i de rentvättade sängkläderna

som luktade Sommarblommor

där älskade vi varandra

det som ännu fick oss att leva




Fri vers av Irene Backström
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-26 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström