Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster mellan dag och natt

Tystnaden när vi faller 

Är påtagligast om natten

För i skydd av mörkret

Blir gränserna och nyanserna

Till en enhetlig gråskala 

Och det är som om det går

Att hålla andan en liten stund till 

 

Snart faller allt i glömska 

Medan drömmarna råder 

Tills morgonen åter gryr stilla 

Och vi reser oss mer eller mindre 

Sömndruckna ur våra sängar 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-05 07:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt att vakna till en ny dag med nya möjligheter.
2023-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP