Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en dag

Det kommer en dag
då du ska förstå
skälet till att jag,
var tvungen att gå.
För allting du hört,
lögnerna om mig
är det som förstört
min närhet till dig.
En dag ska komma,
om än jag är död,
med insikt som ska
ge klarheten stöd.
Villkorslös kärlek
är priset för den
människa där svek
upprepas igen.
Det var inte jag
som lämnade dig.
För det var du
som valde bort mig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-05-26 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP