Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vilsenhetens hamn



Någonstans långt borta
i en upplyst hamn

Syns små flackande
ljuspunkter vinka
kom hem
likt en öppen famn

När över mörka vatten
i skymningsblått ljus
båten glider in mot hamn

Ska någon söka
natthärbärge
i land bland hem och hus

En som sakta men säkert
närmar sig färjestaden där

i vilsenhetens hamn








Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-26 23:35



Bookmark and Share


    Max Poisé
En hamn vi alla någon gång i livet förlist vid…det är bara att bryta ihop och gå vidare…
2023-05-29

  Kungskobran VIP
Att glida in i en hamn
känns som att krypa in i någons famn

2023-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen känslan.
Göteborg - Arendal en sommarnatt för en del år sedan...

Kanske menar du en hamn för vilsna?
Kanske ryms här en andlig symbolik?
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP