Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad minnet av Olle Olsson, Hagalund


ÖMSINTA SKILDRINGAR

Livsbejakande

Färgsprakande

Återanvänder dessa superlativ

Lugnt och tryggt

Inte omskakande

Ömsinta skildringar av hembygdsliv

 

LARZ GUSTAFSSON 27/5 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2023-05-27 05:30



Bookmark and Share


  Koloristen
Fin hyllning till en veritabel kolorist!
2023-05-27

  Vindsvala VIP
Bra beskrivning av konstnärens målningar!
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP