Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvan

 

Kom lilla duva, och flyg till mig!

 

Jag kan höra ditt hjärta slå

ängsligt och snabbt i ditt bröst.

 

Flyg genom natten och landa i mitt bo.

Jag ska omsluta dig med stora svarta vingar.

 

Kom lilla duva, och flyg till mig!

 

Och fastän min blick är stel och kall

så finns här ett hjärta som pockar och tär.

 

En önskan om att få ta och förtära

all den kärlek som gett upphov till min törst.

 

Så kom lilla duva, och flyg till mig!

 

Flyg genom natten och landa mjukt i mitt bo.

Bara du kan lugna begäret och skänka mig tröst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-27 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP