Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dikter för Eleos


Eleos äger ingen sanning

Eleos äger ingen sanning

Om hur andra är eller beter sig

Eleos anser att det finns människor

Som tror sig av maktskäl

Äga en sanning om andra människor

Men de kan ha fel tror Eleos

Ett inskränkt klagomål

Från en människa som tror sig

Äga sanningen som

Tycker sig ha blivit störd

Samtidigt som den människan

Själv stör genom att leva ut

Sina egna förehavanden

En människa som sedan flyttar

För att undkomma klagomål

På sig själv och den sanning

Den människan tycker sig ha

Rätt att äga om andra

På flykt undan det förflutna!?

Men Eleos äger ingen sanning

Och blir därför ansedd och anklagad

av sanningsägare

För att leva i en livslögn

 

Taleptox Skrev

Den 20230526

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-05-27 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP