Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottoffers dröjsmålsränta.

Varje dag, ännu en krämpa,
åren gör dem mer frekventa.
Plågor jag tvingas bekämpa
från skador, helt oförtjänta.
Inget recept kan dem dämpa
en lindring är inte att vänta.

Att mer träning då tillämpa
gör skadorna permanenta.
Det är så lätt att förolämpa
se oss som inkompetena.
Vi som var dag får utkämpa
brottoffers dröjsmålsränta.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-27 10:00



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Brottsoffer får lida dubbelt p g a hur rättssystemet ser ut. Bra skrivet.
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP