Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krusar i samverkan


Intuitionen

Krusar i för älskartingen samverkan på magkänslan
känsla till botten pyntar in
*intuitionen* som av rätt avmätt tid

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-05-27 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP