Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdshaiku


grannskvaller
deras björkpollen blåser
till mitt körsbärsträd




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-27 11:33



Bookmark and Share


  N.Femlin
Dikten påminner mig om den makt som ord besitter, om hur det lättsamma skvallret så lätt sprids och når även det vackraste, vänaste trädet. Kanske blir det påverkat utan att det märks, kanske blandas björk och körsbär till en bitter frukt. Tankeväckande.
2023-05-28

  Cikoria Blå VIP
Jag både ser, hör och känner.

2023-05-27

  Annie b'larsson VIP
Jag får gåshud. Av obehag. Skvallrrare ska sitta i järn på torget.
2023-05-27

    Lena Söderkvist VIP
Det händer saker i stillheten. Fint vårhaiku.
2023-05-27

  Respons VIP
Storm i ett vattenglas! Huuva! Ta betäckning!
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP