Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det känns att förlora


Jag är trött och besviken
På mig själv
Trött på att va trött
Besviken på att jag jämt gör nån besviken

Alltså

Jag gav allt för att komma nånstans och nu har jag vart nånstans
Jag har vart
På botten

Alltså

Hur ska jag kunna förklara det -
Jag har liksom inte
Orden kvar i mig

Alltså

Jag har inget kvar att säga
Orden
De bara tar slut




Fri vers av fofipops
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-27 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fofipops