Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnets vingar

I vinden
far livet omkring

vilset ibland
eller nojsande lyckligt
bland svalorna

Trevar
bland växtligheten
som nu döljer
glömda förfäders spår

Nosar sorgset
mellan brädfodret
i ett övergivet torp

Syrenen
bär minnets vingar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-27 15:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Brädtorp och syrenberså de betyder minnen båda två, med din komposition du på minnet får fason, drillar med ord sådant jag gillar, tack för du delar din ord på vår jord!
2023-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP