Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll



En osynlig väninna
utan kläder
Hennes hår är mörkt
utslaget i vinden
Linjen är upptagen
Frågorna är obefogade
i detta kaos
Hennes läppar
bor i min kropp
som lyckan i tiden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-05-27 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP