Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt direkt ur märkligheten..


en tredjedels dikt

 

Som en mjuk 

vals i baktakt. Jag vet  

jag sagt det förut.  

Trevande böljande  

samtal i samförstånd.  

Att gå med dig är så.  

 

Oförställt.  




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2023-05-27 17:37



Bookmark and Share


  Stigsökaren VIP
Skogens blommor
vet hur man umgås.
2023-05-31

  Blomma-Stjärna VIP
snyggt skrivet om kärlek!
2023-05-30

    Jag är fan större än Sartre VIP
Ibland säger några få ord en hel del.
Tjusigt du!
2023-05-29

    Max Poisé
Brilliant och träffsäkert!
2023-05-29

  Minkki VIP
äkta vara
2023-05-29

  Den filosofiske poeten VIP
Bröllopsvals :-)
2023-05-28

  Ulf D VIP
1/3 som en helhet och det sista ordet som öppnar en större rymd.Sällar mig till hyllningskören.
2023-05-28

  lodjuret/seglare VIP
Känslosamt skrivet
2023-05-27

  Skatflickan VIP
Så vackert,

Och just ordet oförställt,
allt som vilar i just ordet 'oförställt' är ytan och djupet
vi önskar och behöver
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP