Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dikter för Eleos


Eleos möter skönlitteratur

Eleos möter en del människor

Som läst en massa böcker

Som sedan använder sig av

Innehållet i den litteratur

De läst som maktmedel

I en cynisk maktberusning

Mot Eleos barmhärtighet

Och försöker jobba på Eleos

Med bearbetning och maktutövning 

Litteraturifiering av Eleos sker

Och nåden riskerar att försvinna

Eleos ödmjukhet förfalskas och

Eleos demoraliseras och förtvinar

Till att försvinna i ett damm moln

I ett hörn förlitar sig Eleos på Herren

Och Solen att vara en livgivare

 

Taleptox Skrev

Den 20230527

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-05-27 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP