Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELFLOCK

Jag sågar i vackert väder
trekanter av gamla bräder.
Jag spikar dem sedan på pålar,
varefter jag fåglar bemålar.

En fladdrande fågelflock träder
snart fram på trekantiga bräder
och över oss himmelen strålar,
när jag dem med färger bemålar.

Min färdiga fågelflock gläder,
om än den är gjord utav bräder.
De fattiga fåglarna prålar
i solen som skapelsen målar!

 

 

 

 

 



 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-05-28 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP