Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA FJÄRIL

Lilla fjäril ut på ängen
svävar spröd och musselskör,
fladdrar mellan löv och hängen
innan sommardagen dör.

Lilla fjäril, kort är dagen,
kort är livet likaså.
Dina vingar sommarhagen
gör till evighet ändå.






Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-05-27 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP