Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Enad delning

-

Huvudet och kroppen, som man brukar säga

Uppdelning av sitt inre perspektiv

Från den biologiska kroppen som livet du är

Ingen kan ha ett liv utan bara vara det

-

Det ”jag” vi uppfattar vara oss själva

Är en avatar av ditt biologiska jag

Med en mental berättelse och representation

Abstrakt tänkande med en modell över vår värld

Båda behövs för att vara människa

Men det mentala jag är oftast primär

Vi bör även känna insidan av kropp

Och när de två jag:en smälter ihop

Är jag alltid med närvaro i kroppen

Och svävar iväg på färre mentala moln

-

Vi är där vi är

Gör det vi gör

Själv,

Skriver jag det här

Med hela jag där jag är.

-




Fri vers av PFJS
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-27 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS