Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hjärngympa, bara. Vågrätt, lodrätt, ett två, ett två! Tydligen handlar det om någon som är beroende av en snål partner?


Idag bär fattig tungt


- Åt du något gott idag?
- Skogen gav lite sura bär …
- Med mig blir du fattig!
- Snålhet, inget bra, bara tungt!
Åt skogen med snålhet! Du gav mig inget!
- Något lite blir bra. Gott. Sura du bara!

Idag bär fattig tungt.

…………………………………………………..
åt du något gott idag
skogen gav lite sura bär
med mig blir du fattig
snålhet inget bra bara tungt

åt
skogen
med
snålhet

du
gav
mig
inget

något
lite
blir
bra

Et cetera




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-27 23:21



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Hej vännen!
I´m back!
Härlig! Man blir glad även om det kanske vilar ett allvar i botten! Kram!
2023-05-31

  TrollTörnTrappan VIP
Ger man något åt den som inget åt - kan det snart hända att hen inte längre förmår dra åt svångremmen lika hårt?!

....i synnerhet om hela skogen skall få plats i ett bärkärl, vars hembärande man iofs lär bli mindre tung av igen?!

Jag ser fram emot bärsäsongen, hela konkarongen, inklusive ett o annat surkart :-)
2023-05-30

  Respons VIP
Fascinerande ordlekar som skapar sin egen mening.
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP