Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden du min enda verkliga vän

Döden du min befriare.
Döden du min förlossare.
Döden du min enda verkliga vän
i en värld av förställning och svek.
Döden du den maximala kärleken.
Döden du min enda verkliga vän.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-05-28 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP