Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dikter för Eleos


Eleos tillskrivs betydelselöshet

Eleos försökte odla sitt lugn

Och barmhärtighet och ödmjukhet

Men irrationell makt tillskrevs Eleos

En oavhängig betydelselöshet

Och önskade ringakta Eleos identitet

Med hjälp av makt önskade de livet

Ur Eleos för att ta död på Eleos

Ingen slöt upp och hjälpte Eleos

En diktare menade på att Eleos

Bara svamlade och inte kom med något nytt

En annan tyckte att Eleos var så konstig

Och längtade efter en vanlig normal Eleos

Till slut gick Eleos bort och

hyllades efter sin död som betydande

De som ringaktat Eleos grämde sig

Över sina misstag och ångrade sig

Så slutar historien om Eleos

Som med Barmhärtighet, medlidande

och medkänsla försökte påverka världen

Genom altaret vid agora i Athen

 

Taleptox Skrev

Den 20230528

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-05-28 05:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP