Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 ord sammanlagt. Franskbrödskiva, enastående och smöret bidrog Lena Söderkvist med. Respons, TrollTörnTrappan, Gunwale, PrimaDonna är också med. (Chan är tyvärr inte med längre.)


En macka kan göra under. Stafett 94 (2 bidrag)

Ge mig en franskbrödskiva.
Räck mig smöret.
En skiva ost, tack.
Sådärja.
Enastående!
Nu kan jag skriva
En smörgås gör under.





Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-28 07:18



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Mmm, fint man får följa processen fram tills dikten "börjar" [ska börja, vilket blev slutklämmen här].

...ibland begär mina sinnen en smörgås mellan varje RAD jag författar - det kan bli lite väl många mackor m.m. Andra gånger tar skrivandet överhanden, så jag glömmer allt vad mellanmål heter.
2023-05-30

  Respons VIP
Enkel sammanfattning som ger längtan till den goda frukosten som hägrar vid horisonten.
2023-05-29

    Lena Söderkvist VIP
Sant. Att skriva fordrar att man orkar koncentrera sig. En macka innan man startar räcker gott om man inte är alldeles vrålhungrig.
2023-05-28

  Skrivmaskinsskriverska
Sött!
2023-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP